sâmbătă, 6 decembrie 2008

Noi si nou

Despre noitze am mai scris ... dar cum nu cred ca a citit nimeni vin acum cu varianta updatata :

Fetze/Fetze. Bun, tratam pe minunatul nostru www.interfeteweb.co.cc ca subiect principal ""web-fetzele internetului" sau oficial "interfete web". Asadar, a fost cazul sa si aplicam ce tot povestim pe acolo si sa modificam un pic aspectul site-ului. Daca am facut bine, ar fi cazul sa ne spuneti voi :D .

NES. Am luat in calcul si mai putin vorbitorii de limba romana ... asa ca am tradus pentru NES (Native English Speakers) ceva articole .. ca deh, sa stie si cei care spikuiesc bine cum sa isi picteze un site "a la book".

Tutoriale. Javascript si Smarty PHP nu mai sunt o enigma pentru cei interesati... se transforma in adevarate unelte care imbina placutul cu utilul. Pe bune, e chiar distractiv sa animezi fulgi de nea sau un calendar ...

Aplicatii. Sunt ale noastre. Proprii si personale. Le share-uim pentru ca asa e frumos si macar cat suntem tineri sa contribuim la dezvoltarea societatii prin colaborare. Prin urmare, puteti sa le rulati sau le dezvoltati ( nu uitati sa treceti si numele nostru pe undeva pe acolo :) ). Spor!

Niciun comentariu: